• Contact: 06 81 05 42 05

Over

Ik ben Youri Pasternak en in 15 jaar heb ik ervaring opgedaan bij grote en minder bedrijven op het gebied van procesoptimalisatie, implementatie van wet- en regelgeving en (inrichting van) interne beheersing. Ik heb hiervoor veel gereisd en veel van andere culturen geleerd. Ik heb met veel verschillende mensen gewerkt in vele teams, waarbij relatie opbouwen en team motivatie cruciaal zijn om een project succesvol en tijdig af te ronden. Ik ben gewend om te werken met deadlines, waarbij ik niet snel stress ervaar. Mijn grootste pluspunten zijn mijn pragmatische oplossingen voor problemen, het halen van deadlines, bevorderen van teamspirit en een goede sparringpartner voor complexe vraagstukken. Mijn unieke combinatie van Register Accountant en Scrum Productowner/ Projectmanager, zorgt voor effectieve finance & risk projecten met voldoende inhoudelijke expertise.

Ik ben altijd in voor een leuke kennismaking, altijd geïnteresseerd in (startende) ondernemers en/of managers die met dringende en minder dringende projecten aan het worstelen zijn.

Tevreden klanten

In de afgelopen 15 jaar is ervaring opgedaan bij grote en kleine bedrijven, waaronder beursfondsen, maar ook familiebedrijven in Nederland, Verenigd Koninkrijk, Hong Kong, Verenigde Staten, India, Ierland en Oost Europa.